Саем за играчки во Хонг Конг

Во јануари 2019 година, по трет пат учествувавме на саемот за играчки во Хонг Конг, изложувајќи детски куќички за игри, кутии со песок, кујни на отворено, маса и столици и други производи.


Време на објавување: 09.08.2019