Warta

  • GHS Multi-Fungsi Barudak Ayun-Item C859

    GHS Multi-Fungsi Barudak Ayun-Item C859

    ayun inovatif tur serbaguna ieu dirancang pikeun nyadiakeun hiburan sajajalan jeung pikagumbiraeun, sahingga tambahan sampurna kana sagala backyard atanapi patio.Kalayan desain anu unik, GHS Multifunctional Kids Swing nawiskeun rupa-rupa fitur anu pasti pikaresepeun pikeun murangkalih sadaya umur.Ti hiji san...
    Maca deui
  • Perjalanan Gedong Tim Perusahaan Xiamen GHS 2023

    Perjalanan Gedong Tim Perusahaan Xiamen GHS 2023

    Perusahaan kami ngayakeun perjalanan ngawangun tim anu pikaresepeun ka pamandangan anu nggumunkeun Propinsi Jilin di Northeast China dina Dec.2023.Perjalanan anu teu hilap ieu nyandak urang ka Changchun anu rame, Yanbian anu endah, sareng keajaiban alam anu endah di Gunung Changbai.Petualangan urang dimimitian di Changchun, ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina Kids Playhouses

    Kaunggulan tina Kids Playhouses

    Maca deui
  • Sababaraha Saran pikeun Ngungkulan Blue Noda

    Sababaraha Saran pikeun Ngungkulan Blue Noda

    Kai bluing (noda biru) biasana alatan invasi fungi dina kai, ngabalukarkeun bintik biru muncul dina beungeut kai.Di dieu aya sababaraha saran pikeun nungkulan noda bulao: 1. Nyoplokkeun Wewengkon nu kapangaruhan: Kai biru kapangaruhan bisa dihapus ku cara ngagosok beungeut plank pikeun mastikeun ...
    Maca deui
  • SPOGA + GAFA 2023 Cologne Jérman

    SPOGA + GAFA 2023 Cologne Jérman

    Kami resep ngumumkeun yén ti 18 Juni dugi ka 20 Juni, perusahaan kami Xiamen GHS Industry and Trade Co., Ltd. milu dina paméran SPOGA + GAFA 2023 anu diayakeun di Cologne, Jérman.Perusahaan kami parantos ngahontal kasuksésan hébat dina paméran ieu.Dina acara éta, urang ngagaduhan kahormatan pikeun pendak sareng seueur anu énggal sareng ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di SPOGA+GAFA 2023 Fair

    Naha anjeun siap ningali produk anu pang anyarna sareng paling inovatif dina industri kebon sareng luar?Upami kitu, kami kalayan hormat ngajak anjeun nganjang ka kami di stan D-065 di aula 9 "SPOGA+GAFA 2023" Cologne, Jérman ti 18 Juni dugi ka 20 Juni 2023. Kami bungah nampilkeun la...
    Maca deui
  • 2020 Pameran Shanghai

    Maca deui
  • 2019 Pameran Koelnmesss

    2019 Pameran Koelnmesss

    Maca deui
  • Hongkong kaulinan Fair

    Hongkong kaulinan Fair

    Dina Januari 2019, urang milu dina Hongkong Toy Fair dina katilu kalina, exhibiting imah kaulinan barudak, sandboxes, dapur outdoor, méja jeung korsi jeung produk lianna.
    Maca deui
  • PERUSAHAAN KAMI

    PERUSAHAAN KAMI

    Diadegkeun dina taun 2006, Xiamen GHS Industry & Trade Co., Ltd. nyaéta salah sahiji pabrikan jati outdoor kai di Cina.Pausahaan locates di Xiamen nu mangrupakeun kota wisata di basisir tenggara Cina.Kami specializing dina nyadiakeun rentang komprehensif kai Cina-dijieun kaluar ...
    Maca deui