Kayu ruangan prasaja Cubby House Lodge

Katrangan singkat:

  • Item No:C234
  • Pembayaran:T/TL/C.Kartu Kredit
  • Asal produk:China (Daratan)
  • ukuran:L133 * W150 * H158CM
  • warna:Customized
  • Port pengiriman:Pelabuhan Xiamen Kab
  • Lead Time:60 dina sawise simpenan
  • MOQ:200PCS

Detail Produk

Tag produk

Video perusahaan

Deskripsi Produk

Item No. C298 MOQ 174
Merk GHS warna Abang+Ijo+Kuning
Bahan Kayu Fir Panggonan Produk Provinsi Fujian, China
Ukuran produk L133 * W150 * H158CM Layanan Sawise Sale 1 Taun

Kanthi teknologi utama kita uga minangka semangat inovasi, gotong royong, keuntungan lan pembangunan, kita bakal mbangun masa depan sing makmur bebarengan karo perusahaan sing dihormati kanggo diskon Big Anak-anak sing dicithak papat sisi muter tenda biru ing Toy Tents kids indoor tent with bal Kemasan kothak werna, Kita umume nawakake barang dagangan kualitas paling efektif lan pitulungan gedhe kanggo mayoritas pangguna lan pedagang perusahaan.Sugeng rawuh, ayo padha gawe inovasi, lan mabur impen.
Kanthi teknologi utama kita uga minangka semangat inovasi, gotong royong, keuntungan lan pembangunan, kita bakal mbangun masa depan sing makmur bebarengan karo perusahaan sing dihormati.omah cubby, omah main game, omah dolanan, omah kayu, Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan total.Yen sampeyan kasengsem ing samubarang solusi kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, dadi manawa kanggo aran gratis kanggo hubungi kula.Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.
katrangan:

Gampang Dirakit, Ramah Lingkungan, Kemasan KD & Paket Pengiriman Standar

Omah Cubby Ijo Pra-Cat sing Apik Kanggo Bocah-bocah Cilik.

Kayu sing diolah:

Kayu sing Digunakake Kanggo Omah Cubby Kita Diobati Kanthi Degreasing Pangeringan Suhu Dhuwur lan Diwarnai Nglawan Rot Kayu lan Rusak Serangga.

Pra-dicat lan diwarnai:

Omah Cubby Kita Wis Dicet lan Diwarnai Kanggo Katon Apik Ing Latar Belakang.

Jendela plastik:

Ascot Dilengkapi Windows Plastik sing Aman Kanggo Bocah-bocah.

Majelis Gampang:

Omah Cubby Kita Dirakit Sebagean Kanthi Tembok lan Payon Sing Siap Digunakake Supaya Kabeh Potongan Gampang Digabungake.Kabeh sing dibutuhake yaiku Alat dhasar lan kira-kira.45-60 Menit Wektu Sampeyan.

Foto rinci

C234 playhouse

Sertifikat

Produk kita tundhuk karo syarat standar sing gegandhengan kaya FSC, REACH, CE, EN71, AS/NZS lan ISO 8124 etc.

FSC
BSCI
H6f892ab5e25741e7b99d9807afe4b9912.jpg_.webp

Proses produk

1: Log kayu sunning lemah

1.Log kayu sunning lemah

2: Panel sunning lemah

2. Pannel sunning lemah

3: Ing omah pangatusan

3. Ing omah pangatusan

4: Garis potong

4. Garis potong

5: Sanding

5. Sanding

6: Orientasi rinci

6. Orientasi rinci

7: garis pewarnaan elektronik

7. Garis pewarnaan elektronik

8: Majelis nyoba

8. Majelis nyoba

9: packing

9. Pengemasan

Pambuka perusahaan

ghs0

Xiamen GHS Industry & Trade Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen perabot ruangan kayu ing China.Perusahaan kasebut dumunung ing Xiamen sing dadi kutha wisata ing pesisir tenggara China.Kita duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake macem-macem produk ruangan kayu buatan China uga layanan sing gegandhengan, saka solusi manufaktur sing larang regane nganti pengiriman ing saindenging negoro lan perdagangan internasional.

Ngandelake kemampuan manufaktur sing kuat saka fasilitas kita dhewe lan dhukungan terus-terusan saka pabrik afiliasi kita, GHS wis nggawe reputasi pangiriman sing pas wektune."Global, Higher lan Sino", iki wis suwe dadi motto lan nilai inti GHS.Adhedhasar ing China, kita arep kanggo kurban kualitas dhuwur lan produk nilai-ditambahake donya.

ghs1
ghs2

Kita duwe pengalaman sugih lan profesional ing Furnitur Taman ruangan kayu, Furnitur anak lan omah pet.Tujuane kanggo nyedhiyakake layanan khusus kanggo kabeh klien.Gabung tangan karo kita lan mbangun masa depan sing saling migunani.

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A1: Kita minangka perusahaan industri lan perdagangan kanthi pengalaman luwih saka 12 taun ing perabot ruangan kayu.
Q2: Apa MOQ sampeyan?
A2: MOQ kita minangka wadhah 40HQ, nanging nampa wadhah 20GP kanggo urutan pisanan.
Q3: Apa sampeyan bisa nindakake siji unit kanggo nggunakake individu?
A3: Sorry, kita Produsèn, lan ngedol karo kontaner.
Q4: Apa sampeyan nampa pesenan campuran?
A4: Ya, kita nampa ora luwih saka 2-3 item ing siji wadhah kanggo urutan pisanan.
Q5: Apa sampeyan bisa ngatur produk?
A5: Ya, ora ana materi, ukuran, warna, logo utawa paket, OEM bisa ditampa.
Q6: Apa rega sampel?
A6: Biaya sampel kaping telu saka asline, nanging bisa dibalekake sawise nggawe pesenan.
Q7: Apa ragad pengiriman sampeyan gratis?
A7: Nuwun sewu, istilah perdagangan biasa kita FOB, nanging bisa dirundingake.
Q8: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A8: Biasane butuh 45-60 dina kanggo ngasilake pesenan, nanging bisa dirundingake.

Apa Pilih Kita

kok-milih-kita-Pameran

Pameran

Kita wis melu CIPS, Canton fair, HK Toy & Games fair, lsp.
kok-milih-kita-Service

Layanan

We sing spesialisasine ing nyediakake layanan related, saka solusi Manufaktur biaya-efektif kanggo kapal negoro lan
perdagangan internasional.
kok-milih-kita-Profesional

Profesional

500 tukang trampil lan departemen R&D profesional khusus ing baris iki suwene 12 taun.
kok-milih-kita-Kapabilitas

Kapabilitas

Paling ora 30 kontaner kemampuan produksi saben sasi kanggo mesthekake pangiriman cepet.
kok-milih-kita-Kualitas

Tes

GHS melu aktif ing patemon ngganti standar internasional, kayata BSCI, FSC, REACH, EN71, AS/NZS8124 etc.
kok-milih-kita-Inovasi

Inovasi

We duwe tim desain profesional katering kanggo kabutuhan beda pelanggan ing desain lan pangembangan produk anyar.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

KONTAK US ING ngisor iki


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita